- 300g arroza
- 200g txampiñoi
- 200ml haragi salda
- 2 baratxuri ale
- Tipula 1
- Perrexila
- Gatza
Goazen prestatzera!
- Lehenengo, bota behar duzun arroz baso bakoitzeko bota bi urezko lapiko batean irakiten, gatz apur batekin.
- Urak irakiten duenean, bota arroza eta egosi, ontzian jartzen duen denbora. Eragin noizean behin.
- Tipula fin-fin moztu eta zartagin ertain batean bota.
- Bitartean, txampiñoiak eta baratxuria mozten dugu.
- Tipula biguna jartzen denean, txampiñoiak eta baratxuria gehitzen diogu. Pare bat minutu.
- Hau bukatutakoan, dena bota lapiko batera arrozarekin eta haragi saldarekin batera.
- Pare bat minutu su baxura eduki, perrexil apur bat bota eta jatera!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario