Etiketak

14 nov 2011

Creps

Osagaiak:
  1. 150g hirin
  2. 4 arrautz
  3. 1/8 litro esne
  4. Gurina
  5. Azukrea
Goazen prestatzera!!!!
  1. Ontzi batean bota hirina.
  2. Pixkanaka gehitu esnea, arrautzak eta azukrea, batidorarekin nahasten dugun bitartean.
  3. 20 minutu uzten dugu jalkitzen.
  4. Zartai ertain bat gurinez igurtzi.
  5. Zartai hori su ertainean berotzen utzi.
  6. Masatik zati bat bota zartai guztia hartzen duelarik.
  7. Alde bat xigortzen denean, buelta eman eta bestea xigortu.
  8. Egiten dugun crep bakoitzeko berriro bota behar zaio gurina zartaiari.
  9. Amaieran, bota nahi baduzu txokolatea, nata edo mermelada.

1 comentario: