- 1kg patata
- 3 txoixo
- 2 baratxuri ale
- 1/2 piper gorri
- 1/2 piper berde
- Erramu hosto bat
- Piperrautsa
- Olioa
- Gatza
- Tipula 1
Goazen baa!
- Piperra zati txikietan zatitu eta txoixue xafletan.
- Lapiko batean olio pixka bat jarri.
- Tipula eta baratxuria txiki-txiki egin eta erramuarekin batera bota lapikora.
- Buelta pare bat eman eta piperra eta txoixue gehitu.
- Pixka bat uzten dugu dena biguna ikusi arte.
- Pipermin goilarakada bat gehitu, mugitu eta ura bota.
- Gatza bota eta irakiten 30 minutu uzten dugu.
- Bitartean patatei azala kendu eta zatitu egiten ditugu.
- Eta amaieran botatzen ditugu.
- Patatak prest daudenean jatera!
ze goxoa!!!!!!
ResponderEliminartxoixueeeee!!!!
ResponderEliminar