- 250g txerri haragi txikitua
- 250g txekor haragi txikitua
- Urdaiazpiko lontxa txikitu bat
- 2 arrautza
- Tomate frijitu basokada bat
- Ardo txuri basokada bat
- Tipula bat
- 500g txampiñoi
- 15g ogi mamia esnean bustita
- Hirina
- Pipermina
- Olioa
- Gatza
Prestaketa:
- Txekor haragia txerriarenarekin, arrrautzekin, gatzarekin, piperminarekin, eta ogi mamiarekin nahastu.
- Amasatu egiten dugu eta ping-pong pelota baten tamainako pelotak egiten ditugu.
- Albondigak hirinetik pasatzen ditugu.
- Oliodun zartai batean frijitzen ditugu
- Kazuela batean tipula txikituta frijitzen dugu, eta gero tomatea gehitzen dugu.
- Pixka bat mugitzen dugu eta albondigak sartzen ditugu.
- Txampiñoiak zatituta eta garbituta botatzen ditugu. Ardoa ere gehitzen dugu.
- Su txikira uzten dugu 30 minutu edo.
No hay comentarios:
Publicar un comentario