- 250gr irin
- 250gr azukre
- 75ml eguzkilore olioa
- 125ml esne-gain
- Royal lebadura sobre bat
- Limoi 1 rallatuta
- Arrautzak
Prestaketa:
- Ontzi batean arrautzak nahastu eta pixkanaka azukrea gehitu.
- Nahasten jarraitu, eta pixkanaka-pixkanaka irina, olioa,esnegaina, limoia eta lebadura gehitu.
- Ondo nahastuta dagoenean, gutxi gora behera 10 minutu uzten dugu atseden hartzen.
- Molde bakoitza erdiraino betetzen dugu.
- Labea 180º-ra dagoenean, azukre pixka bat bota eta 20 bat minutu uzten ditugu barruan.
- Lehenengo beroa behean bakarrik jartzen dugu, 12 minututuz.
- Gero, behean eta goian jartzen dugu, beste 8-10 minutuz.
- Ez ireki labea 20 minutu pasa arte, bestela arazoak izango dituzu igotzeko.
- Eta gosari ona izan!
No hay comentarios:
Publicar un comentario