Etiketak

12 ene 2012

Magdalenak

Osagaiak:
  • 250gr irin
  • 250gr azukre
  • 75ml eguzkilore olioa
  • 125ml esne-gain
  • Royal lebadura sobre bat
  • Limoi 1 rallatuta
  • Arrautzak
Prestaketa:
  1. Ontzi batean arrautzak nahastu eta pixkanaka azukrea gehitu.
  2. Nahasten jarraitu, eta pixkanaka-pixkanaka irina, olioa,esnegaina, limoia eta lebadura gehitu.
  3. Ondo nahastuta dagoenean, gutxi gora behera 10 minutu uzten dugu atseden hartzen.
  4. Molde bakoitza erdiraino betetzen dugu.
  5. Labea 180º-ra dagoenean, azukre pixka bat bota eta 20 bat minutu uzten ditugu barruan.
  6. Lehenengo beroa behean bakarrik jartzen dugu, 12 minututuz.
  7. Gero, behean eta goian jartzen dugu, beste 8-10 minutuz.
  8. Ez ireki labea 20 minutu pasa arte, bestela arazoak izango dituzu igotzeko.
  9. Eta gosari ona izan!

No hay comentarios:

Publicar un comentario